Szolgáltatások

Szolgáltatások

Fő profilunk a belföldi és nemzetközi átutalások, azonnali átutalások és devizakonverziók
Kényelem

Kényelem

A teljes ügyintézés a számlanyitástól kezdődően az utalások/devizaváltások elindításáig mind online történik

Gyorsaság

Gyorsaság

Sepa Instant szolgáltatásunkat használva EUR utalásaik pár másodperc alatt teljesülnek

Alacsony költségek

Alacsony költségek

Kedvező tranzakciós díjak

Kedvezőbb árfolyamok

Kedvezőbb árfolyamok

A szokásos banki árfolyamokhoz képest

Nincs tranzakciós illeték

Nincs tranzakciós illeték

Magyarországon ügyfeleink mentesülnek a tranzakciós illeték alól

Az idő pénz

Az idő pénz

Számlavezetés

A banki számlanyitás többnyire hosszadalmas és körülményes. Számlavezetési szolgáltatásunk fő célja a folyamat felgyorsítása és megkönnyítése, a hagyományosan konzervatív banki megkötések nélkül. Pár perc alatt AlphaPay számlát nyithat otthonról vagy akár kedvenc kávézójából is - és haladhat tovább az üzleti élet. 

Mobil applikációnk segítségével Ön percek alatt regisztrálhat online ügyfélazonosítással és nyithat bankszámlát privát és/vagy üzleti célra. Az alkalmazáson keresztül indíthat utalásokat és végezhet devizaváltásokat, ugyanúgy mint az online banking felületünkön.

Számlanyitás

Pénzforgalmi intézményként azonban nem csak számlát nyithat nálunk azonnal, de élvezheti az azonnali eurós átutalások, illetve a rendkívül alacsony tranzakciós költségeink előnyeit belföldi és nemzetközi átutalásoknál és a devizakonverzióknál. Az egységes engedélyezési rendszer révén az szolgáltatásainkat az Európai Unió teljes területén igénybe lehet venni.

Számlanyitás
Küldj és fogadj átutalásokat akár itthon,  akár külföldön másodperceken belül

Küldj és fogadj átutalásokat akár itthon, akár külföldön másodperceken belül

Belföldi és nemzetközi utalások

Az Ön átutalása euró alapon az AlphaPay-nél azonnal teljesül (SEPA Instant) az év minden napján, napi 24 órában (hétvégéken és ünnepnapokon is). Ennél már csak az nagyobb előny, hogy magyar pénzügyi tranzakciós illeték nélkül, azaz rendkívül kedvező költséggel tud (SEPA) utalást indítani és fogadni.

A SEPA-hoz (Single Euro Payments Area) csatlakozott intézmények az átutalás teljes összegét jóváírják a kedvezményezett számláján, azaz a küldött összegből nem vonható le semmilyen díj vagy költség a közvetítő bankok által. Minden ügyfél (a küldő és a fogadó is) a saját intézménye által felszámított jutalékot fizeti. Az AlphaPay-nél a SEPA Instant limitje jelenleg 100 000€, az e feletti összegek továbbra is a hagyományos elszámolással kerülnek átutalásra.

Jelenleg magyar bankoknál nem elérhető a SEPA Instant azonnali átutalási rendszere, így AlphaPay számlával jelentős előnyre tehet szert akár vállalkozása pénzügyeiben, akár magánszemélyként kell gyorsan utalásokat teljesítenie euróban.

Hasznos tudnivaló

Külföldi átutalásoknál elvárás a SWIFT (BIC) kód és az IBAN formátumú számlaszám használata. 

AlphaPay SWIFT (BIC) kód: UANOLT22XXX

AlphaPay belső átutalások

AlphaPay belső átutalások

 Az AlphaPay számlák közötti utalások pár perc alatt teljesülnek, alacsony költségekkel. Tehát ha partnerének utal, akinek szintén az AlphaPay-nél vezetett bankszámlája van, olcsóbban és gyorsabban tud részére pénzt küldeni.

AlphaPay belső átvezetések

AlphaPay belső átvezetések

 Saját AlphaPay számlái között az átvezetés azonnal megtörténik, melynek nincs költsége. Amennyiben több saját számlát vezet nálunk különböző pénzügyi célokra, a számlák közötti utalás azonnal jóváíródik, ráadásul ingyenesen.

Utaljon telefonszám alapján

Utaljon telefonszám alapján

 Applikációnkon keresztül hívja meg ismerőseit a telefonkönyvéből, és indítson egyszerűen utalást részükre.

Nyerő árfolyamok, alacsony spread-ek,  gyors és hatékony szolgáltatás

Nyerő árfolyamok, alacsony spread-ek, gyors és hatékony szolgáltatás

Devizaváltás

Ahány ország, majdnem annyi deviza. A nemzetközi üzleti élet velejárója - és kockázata - a devizaváltás. Az AlphaPay diszkont árfolyamain Ön csak nyerhet. A banki vételi és eladási árfolyamoknál jóval kedvezőbb váltásilehetőségeink Önnek és cégének rögtönhasznot és előnyt jelentenek a versenytársakkal szemben. 

Online banking felületünkön a devizaváltás azonnali, az aktuális árfolyamokért, kérem jelentkezzen be az Online Banking felületünkön.